Skinshine logo

AP 24 Whitening Fluoride Toothpaste

 14,99
 19,99
Bedrijfseigen combinatie van gehydrateerd silica en alumina (aluminiumoxide) – een unieke combinatie die de tanden polijst en reinigt zonder het tandglazuur te eroderen.

Beschrijving

Niets geeft een fijner gevoel dan een mooie glimlach vol zelfvertrouwen, en dat is precies wat je krijgt met AP 24 Whitening Fluoride Toothpaste. Deze favoriet van Nu Skin maakt de tanden iets lichter van kleur, helpt gaatjes te voorkomen en bestrijdt de vorming van tandplak, terwijl de zachte, vanille-muntformule de adem verfrist voor een langdurig schoon gevoel.
Heb je vlekken op je tanden of zijn ze verkleurd of vies door bepaalde voedingsmiddelen, tabak of dranken, dan zal AP 24 Whitening Fluoride Toothpaste de vlekken verwijderen en je tanden hun natuurlijke kleur teruggeven.

Gebruik

Poets je tanden minstens twee keer per dag grondig, of zelfs na elke maaltijd als je daar de tijd voor hebt, tenzij anders voorgeschreven door je tand- of huisarts. Voor kinderen jonger dan 6 jaar: gebruik een hoeveelheid tandpasta ter grootte van een erwt en houd toezicht op hun tandenpoetsen om het doorslikken te beperken.
Houd het product buiten het bereik van kinderen jonger dan 6 jaar : raadpleeg een tand- of huisarts bij inname van fluoride uit andere bronnen. Dit product bevat natriummonofluorofosfaat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “AP 24 Whitening Fluoride Toothpaste” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *