Skinshine logo

AP 24 Anti-plaque Fluoride Toothpaste

 13,99
 16,99
AP 24-mix – een unieke combinatie van dimethicone en reinigingsbestanddelen die ervoor zorgt dat uw mond schoner en gladder aanvoelt door tandplak en vuil op tanden en tandvlees te verzachten.

Beschrijving

Je tanden tweemaal per dag poetsen lijkt misschien de normaalste zaak van de wereld, maar niet als je AP 24 Anti-Plaque Fluoride Toothpaste gebruikt. Deze favoriet van Nu Skin helpt gaatjes voorkomen door plak en vuil te verwijderen terwijl je poetst. De milde formule verfrist de adem met de subtiele smaak van vanille en munt, en zorgt de hele dag door voor een fris, schoon gevoel.

Gebruik

Poets je tanden minstens twee keer per dag grondig, of zelfs na elke maaltijd als je daar de tijd voor hebt, tenzij anders voorgeschreven door je tand- of huisarts. Voor kinderen jonger dan 6 jaar: gebruik een hoeveelheid tandpasta ter grootte van een erwt en houd toezicht op hun tandenpoetsen om het doorslikken te beperken.
Houd het product buiten het bereik van kinderen jonger dan 6 jaar: raadpleeg een tand- of huisarts bij inname van fluoride uit andere bronnen. Dit product bevat natriummonofluorofosfaat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “AP 24 Anti-plaque Fluoride Toothpaste” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *