Skinshine logo

Eye Love Bright Eyes, verhelderende oogcrème

 44,99
 46,99
  • Gemaakt met bioadaptieve planten om de capaciteit van de huid om zich aan te passen aan haar omgeving te helpen vergroten.
  • Het vermindert de effecten die dagelijkse stressfactoren (waaronder blauw licht) op de huid hebben, zoals dofheid en onregelmatigheden.
  • Het is bewezen dat het het gebied rondom de ogen verheldert en weer laat stralen.*
  • Vermindert zwellingen en tekenen van vermoeidheid. Het resultaat is een uitgeruste uitstraling en een frisse oogopslag.

Beschrijving

Deze lichte, crèmeachtige oogcrème biedt direct een flinke dosis verkoelend comfort. Het verbetert na verloop van tijd de uitstraling van de huid en vermindert de zichtbare effecten die dagelijkse stressfactoren (waaronder blauw licht) op de huid hebben, zoals dofheid, onregelmatigheden en vermoeidheid. De formule verzacht ook fijne lijntjes en rimpels rondom de ogen. De zijdezachte textuur biedt een goede basis voor je make-up en zorgt ervoor dat deze goed blijft zitten.

Hoe moet ik dit gebruiken?

Dep, ‘s ochtends en ‘s avonds na het reinigen en tonifiëren, maar vóór het aanbrengen van het serum en  de moisturiser, lichtjes rondom de ogen. Vermijd rechtstreeks contact met de ogen. Breng het product niet aan op de oogleden.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Eye Love Bright Eyes, verhelderende oogcrème” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *