Skinshine logo

Celltrex Always Right Recovery Fluid

 59,99
 64,99
  • Gemaakt met bioadaptieve planten om de capaciteit van de huid om zich aan te passen aan haar omgeving te helpen vergroten.
  • Helpt de huid te beschermen en verhoogt de veerkracht van de huid tegen de negatieve effecten van stress, vervuiling en oxidatieve stress.
  • Helpt de hydratatie van de huid te beheersen zodat de huid altijd zacht en comfortabel aanvoelt.

Beschrijving

Krijg controle over je huid met Celltrex Always Right Recovery Fluid. Deze Nutricentials musthave is geformuleerd om de huid gedurende de dag zacht, stralend en verzorgd te houden en biedt een aanvulling op de capaciteit van je huid om zich ‘s nachts te herstellen van de schadelijke invloeden van buitenaf. Het zorgt ervoor dat je huid altijd op haar best is, wat de dag ook voor je in petto heeft.

Dit lichte, snel absorberende serum is voorzien van de slimme HydraFlex Blend die zorgt voor meer of minder hydratatie, afhankelijk van wat je huid gedurende de dag nodig heeft. Bovendien helpt een mix van bioadaptieve planten de huid te beschermen en verhoogt de veerkracht tegen de stressfactoren van het dagelijkse leven, zoals korte nachten, drukke dagen en de vervuiling van de stad.

Hoe moet ik dit gebruiken?

Gebruik het ’s ochtends en ’s avonds. Breng na het reinigen en tonifiëren 1 à 3 druppeltjes aan op de vingertoppen en smeer zachtjes uit over gezicht en hals. Gebruik daarna een vochtinbrengende crème naar keuze.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Celltrex Always Right Recovery Fluid” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *