Skinshine logo

Thirst Fix Hydrating Gel Cream

 49,99
 52,99
  • Gemaakt met bioadaptieve planten om de capaciteit van de huid om zich aan te passen aan haar omgeving te helpen vergroten.
  • Biedt directe en tot 24 uur doorlopende hydratatie.
  • Helpt beschermen tegen en verhoogt de veerkracht van de huid tegen de negatieve effecten van stress, vervuiling en oxidatieve stress.

Beschrijving

Profiteer van een soepelere, mooier ogende huid dankzij een dosis vocht bij elke toepassing van deze olievrije hydraterende gezichtsgelcrème.

Het bevat een mix van biologisch adaptieve plantaardige ingrediënten die helpen de natuurlijke veerkracht van de huid te verhogen, om die te beschermen tegen de negatieve effecten van omgevingsfactoren, en een unieke biomimetisch hydratatiecomplex dat langdurige hydratatie* biedt door de natuurlijke elementen van de huid na te bootsen.

Nutricentials Thirst Fix biedt snelle hydratatie die ideaal is voor een droge huid, voor een verfrissend gevoel dat je vast heerlijk vindt.

Hoe moet ik dit gebruiken?

Breng na het reinigen een royale hoeveelheid aan op je gezicht en hals, en doe dit met op- en buitenwaartse bewegingen. Gebruik het dagelijks: ’s ochtends en ’s avonds.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Thirst Fix Hydrating Gel Cream” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *