Skinshine logo

Rejuvenating Cream

 56,93
 58,83
Aloë vera – erkend vanwege de kalmerende en verzorgende eigenschappen. Hyaluronzuur – een hydraterend bestanddeel dat van nature in de huid aanwezig is en dat vocht aan het huidoppervlak kan binden. Natrium PCA – bindt vocht aan de huid en helpt een optimaal vochtgehalte te behouden.

Beschrijving

Rejuvenating Cream

Uw huid zal zachter, gladder en minder gespannen aanvoelen. De aanblik van fijne lijntjes wordt geminimaliseerd. De speciale mix van actieve bestanddelen zal uw huid frisser en jonger doen aanvoelen. Rejuvenating Cream is een unieke mix van actieve ingrediënten die uw huid zachter, gladder en minder gespannen laat aanvoelen. Het uiterlijk van fijne lijntjes kan worden geminimaliseerd met de speciale mix van actieve ingrediënten van deze crème, die zijn ontworpen om de huid te verzachten en haar er frisser en jonger uit te laten zien.

Verjong uw huid met deze rijke crème. Uw huid zal zachter, gladder en minder gespannen aanvoelen. Fijne lijntjes worden geminimaliseerd.

Gebruik

Breng tweemaal per dag aan op de gereinigde en getonifieerde huid van gezicht en hals. Breng met lichte, opwaartse bewegingen aan op voorhoofd en wangen en met lichte, neerwaartse bewegingen op neus en kin. Klop met opwaartse bewegingen zachtjes in op de huid rond de ogen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Rejuvenating Cream” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *