Skinshine logo

NaPCA Moisture Mist

 19,54
 21,99
Het bevochtigingsmiddel NaPCA komt ook in de huid voor. Aangenomen wordt dat deze stof gedeeltelijk verantwoordelijk is voor het vermogen van de huid om vocht vast te houden. NaPCA kan grote hoeveelheden water absorberen en is kleurloos en geurloos.

Beschrijving

Als je op warme dagen droomt van een verfrissende dosis hydratatie, laat dan je dromen uitkomen.

Met natuurlijke vochtbindende ingrediënten zoals natrium PCA kan een enkele verstuiving van deze hydraterende gezichtsmist je huid al soepel en zacht maken. Maar dat is niet alles! Door hydratatie te bieden en te helpen bij het vasthouden van vocht in de huid, helpt het je huid te beschermen tegen de negatieve invloeden van je omgeving.

Deze koele, hydraterende spray kan ook gebruikt worden voor je lichaam EN haar. Want iets dat zo verfrissend is, is te goed om niet te delen!

Gebruik

Verstuif het product royaal over gezicht, haar en lichaam wanneer je behoefte hebt aan een verfrissende hydratatieboost.

Dit product bevat alfahydroxyzuur (AHA). Het kan de gevoeligheid van de huid voor de zon en in het bijzonder het risico op zonnebrand verhogen. Gebruik een zonnecrème, draag beschermende kleding en beperk de blootstelling aan de zon bij gebruik van dit product en gedurende een week daarna.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “NaPCA Moisture Mist” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *