Skinshine logo

Day Dream Protective Lotion Lightweight Day Moisturizer SPF 30

 49,99
 53,99
  • Gemaakt met bioadaptieve planten om de capaciteit van de huid om zich aan te passen aan haar omgeving te helpen vergroten.
  • Met SPF 30 (UVB-bescherming) in een handige lotion.
  • Beschermt tegen de negatieve gevolgen van overmatige blootstelling aan UV, blauw licht en infrarood, inclusief huidverkleuring, dofheid en vroegtijdige zichtbare tekenen van huidveroudering.

Beschrijving

Begin je dag met Nutricentials Protective Lotion en je huid zal er de hele dag gehydrateerd en stralend uitzien – wat er ook op je pad komt.

De Day Dream Protective Lotion formule bevat SPF 30 voor een extra boost UVB-bescherming en dat is nog maar het begin. Ons bioadaptief plantaardig complex helpt om de capaciteit van je huid om zich aan te passen aan de ongewenste effecten van stress, vervuiling en oxidatieve stress te verbeteren.

Maar we weten dat er meer factoren zijn. Carnosine, onze antioxidant tegen blauw licht en infrarood, biedt nog meer bescherming. Het helpt de negatieve effecten van extreme blootstelling aan blauw licht en infrarood op de huid tegen te gaan. Bovendien laat een gemberwortelextract de huid er levendig uitzien.

Hoe moet ik dit gebruiken?

Breng na het reinigen een royale hoeveelheid aan op je gezicht en hals, en doe dit met op- en buitenwaartse bewegingen. Gebruik het elke ochtend.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Day Dream Protective Lotion Lightweight Day Moisturizer SPF 30” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *