Skinshine logo

ageLOC Transforming Night

 87,56
 91,00
Bevat milde ingrediënten die de eigen structuur en samenstelling van de huid nabootsen, wat de huidgevoeligheid vermindert en geweldige voordelen geeft zonder de natuurlijke vochteigenschappen van de huid te verstoren.

Beschrijving

ageLOC Transforming Night

Trakteer uzelf iedere avond op een grondig herstel.
ageLOC Transforming Night is een rijke hydraterende crème die de aanblik van fijne lijntjes, rimpels en poriën aanzienlijk verbetert, zodat u wakker wordt met een stralende, gladde, soepele huid. Deze exclusieve crème bevat ageLOC om de belangrijkste oorzaken van veroudering te bestrijden. Daarnaast bevat de crème zeer milde ingrediënten die de eigen structuur van de huid nabootsen en samenwerken met het natuurlijke nachtelijke herstelproces van de huid voor een grondig gehydrateerde, gerevitaliseerde en jeugdig ogende huid.

Deze unieke, rijke moisturizer is ontwikkeld om de fijne lijntjes, rimpels en poriën van uw gezicht te hydrateren, glad te strijken en voller te maken. Het bevat ageLOC® dat de belangrijkste oorzaken van veroudering tegengaat, maar ook op cellulair niveau werkt om het nachtelijke herstelproces van de huid zelf te stimuleren, wat een gerevitaliseerde en jeugdig ogende huid oplevert.

Gebruik

Een kleine hoeveelheid op de vingertoppen doen en met op- en buitenwaartse bewegingen op gezicht en hals aanbrengen. Vermijd het gebied rond de ogen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “ageLOC Transforming Night” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *