Skinshine logo

ageLOC Nutriol Scalp & Hair Shampoo

 45,99
 53,99
• Laat het haar er zichtbaar gezonder, dikker en glanzender uitzien**. • Beschermt het haar tegen kleurvervaging en hitte* en helpt afbreken te verminderen. • Maakt het haar sterker en weerbaarder. • Hydrateert en voedt droog, beschadigd en overbewerkt haar.

Beschrijving

Zeg maar hallo tegen gezond ogende, glanzende lokken. ageLOC Nutriol Scalp & Hair Shampoo ondersteunt dun, gestrest en ouder wordend haar dankzij een speciale mix van ingrediënten. Deze klinisch bewezen shampoo beschermt het haar tegen kleurvervaging & hitte* en helpt afbreken te verminderen. Als je je haar dag na dag sterk, glanzend en gezond wilt houden, dan is dit de shampoo voor jou.

In combinatie met ageLOC Nutriol Scalp & Hair Conditioner en ageLOC Nutriol Intensive Scalp & Hair Serum ziet je haar er voller uit dan ooit**, met dikke en gezonde lokken waar je zeker blij van zult worden.

Gebruik

Breng een ruime hoeveelheid ageLOC Nutriol Scalp & Hair Shampoo aan op nat haar en masseer het zachtjes in de hoofdhuid en door het haar. Daarna goed afspoelen met warm water.

Ga voor een optimaal resultaat verder met ageLOC Nutriol Scalp & Hair Conditioner en voeg het ageLOC Nutriol Intensive Scalp and Hair Serum toe aan je haarverzorgingsroutine, en wel tweemaal daags in combinatie met een hoofdbehandeling van twee minuten met de ageLOC Galvanic Spa.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “ageLOC Nutriol Scalp & Hair Shampoo” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *