Skinshine logo

ReNu Hair Mask

 34,99
 39,99
•    Creatine – verbetert de treksterkte van de cortex. •    CS7 – maakt de cuticula glad om een glans te verkrijgen die ook na herhaald wassen blijft.

Beschrijving

De hele week lang glanzend haar.
Uw haar spant zich de hele week voor u in en kan wel een beloning gebruiken in de vorm van Skin® ReNu Hair Mask. Deze diepgaande, verzorgende behandeling verschaft essentiële hydratatie door de haarschacht binnen te dringen en beschadigd haar drie keer zo sterk te maken. Dit masker bevat CS7, een innovatief ingrediënt dat de cuticula glad maakt door als een soort lijm de cuticula te sluiten en te verstevigen. Het voorkomt dat het haar split en afbreekt, en maakt het zeven dagen lang glad, glanzend en hanteerbaar.

Gebruiksaanwijzing

Gebruik wekelijks in plaats van Weightless Conditioner of Rich Conditioner. Verdeel de conditioner na het wassen van het haar met de vingertoppen gelijkmatig over het natte haar en besteed daarbij speciale aandacht aan de haarpunten of beschadigd haar. Laat vijf à tien minuten inwerken, afhankelijk van de benodigde verzorging. Spoel goed uit.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “ReNu Hair Mask” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *