Skinshine logo

ageLOC Nutriol Intensive Scalp & Hair Serum

 69,99
 74,99
• Laat je haar er zichtbaar voller, dikker en gezonder uitzien*. • Versterkt en beschermt dun, futloos haar. • Voedt en revitaliseert de hoofdhuid en het haar. • Kalmeert de hoofdhuid.

Beschrijving

De formule van het ageLOC Nutriol Intensive Scalp & Hair Serum is speciaal samengesteld voor gebruik in combinatie met de ageLOC Galvanic Spa, en voedt de hoofdhuid en wortels zo met essentiële bestanddelen voor voller* en gerevitaliseerd haar. Deze niet-vette formule hoeft niet uitgespoeld te worden en verbetert de conditie van je hoofdhuid na elk gebruik, waardoor dun, gestrest en ouder wordend haar zichtbaar en voelbaar dikker* en gezonder wordt.

In combinatie met ageLOC Nutriol Scalp & Hair Shampoo en ageLOC Nutriol Scalp & Hair Conditioner ziet je haar er voller uit dan ooit*, met dikke en gezonde lokken waar je zeker blij van zult worden.

Gebruik

Gebruiken op droog of vochtig haar. Scheid zo nodig het haar om het serum rechtstreeks op de hoofdhuid en de wortels te verstuiven. Masseer het product langzaam met de vingers in de hoofdhuid en kam alle weerbarstige lokken glad. Daarna is het tijd voor de behandelingssessie van twee minuten met de ageLOC Galvanic Spa. Gebruik het opzetstuk voor de hoofdhuid en selecteer behandeling nummer vijf. Plaats het opzetstuk rechtstreeks op de hoofdhuid en beweeg vanaf de voorkant van de haarlijn naar achteren. Niet uitspoelen. Stileer zoals gebruikelijk.

Gebruik voor een optimaal resultaat tweemaal daags (‘s ochtends en ‘s avonds) zelfstandig of als onderdeel van je volledige haarverzorgingsroutine in combinatie met de ageLOC Nutriol Scalp and Hair Shampoo en Conditioner.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “ageLOC Nutriol Intensive Scalp & Hair Serum” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *