Skinshine logo

ageLOC Nutriol Scalp & Hair Conditioner

 52,99
 59,99
• Laat het haar er zichtbaar gezonder, dikker en glanzender uitzien*. • Geeft het haar volume en body zonder het te verzwaren*. • Geschikt voor de hoofdhuid en krachtig genoeg om het haar tot aan de wortels te versterken. • Voedt de hoofdhuid zodat het haar er weer gezond uitziet. • Hydrateert en voedt droog, beschadigd en overbewerkt haar.

Beschrijving

Nu Skin ageLOC Nutriol Scalp & Hair Conditioner voor volle, sterke en glanzende lokken.

De ageLOC Nutriol Scalp & Hair Conditioner voedt en hydrateert het haar bij elk gebruik. Zo wordt niet alleen de conditie van je hoofdhuid verbeterd, maar ook die van dun, gestrest en ouder wordend haar. Elke haar wordt namelijk zo vanaf de wortel tot aan de punt versterkt.

In combinatie met ageLOC Nutriol Scalp & Hair Shampoo en ageLOC Nutriol Intensive Scalp & Hair Serum ziet je haar er voller uit dan ooit*, met dikke en gezonde lokken waar je zeker blij van zult worden.

Gebruik

Gebruik na ageLOC Nutriol Scalp & Hair Shampoo.

Masseer een ruime hoeveelheid ageLOC Nutriol Scalp & Hair Conditioner gelijkmatig in de natte hoofdhuid en door het haar, met extra aandacht voor je puntjes en beschadigde delen. Laat de krachtige, conditionerende bestanddelen je hoofdhuid en haar drie tot vijf minuten intrekken voordat je het uitspoelt. Daarna goed afspoelen met warm water.

Voeg voor een optimaal resultaat het ageLOC Nutriol Intensive Scalp & Hair Serum toe aan je haarverzorgingsroutine, en wel tweemaal daags in combinatie met een hoofdbehandeling van twee minuten met de ageLOC Galvanic Spa.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “ageLOC Nutriol Scalp & Hair Conditioner” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *