Skinshine logo

Nu Skin 180º AHA Facial Peel and Neutraliser

 82,99
 85,99
  • Stimuleert de celvernieuwing.
  • Verheldert de teint en maakt haar gladder.
  • Brengt de huid tot rust en vermindert plaatselijke gevoeligheid.

Beschrijving

Veeg een doffe, futloze huid weg in twee gemakkelijke stappen.
De AHA Facial Peel bevat een oplossing van 10% melkzuur die de zichtbare tekenen van huidveroudering zoals lijntjes en rimpels vervaagt. De alfa-hydroxyzuren (AHA’s) in deze gezichtspeeling, die afzonderlijk maar ook als onderdeel van het Nu Skin 180°-systeem kan worden gebruikt, stimuleren de celvernieuwing zodat je teint er helderder en gladder uitziet. De Neutralizer is speciaal samengesteld om de plaatselijke gevoeligheid te beperken, zodat je zorgeloos kunt genieten van een mooie gloed.

Hoe moet ik het gebruiken?

Gebruik deze peeling drie keer per week (in plaats van de Cell Renewal Fluid), na het reinigen en tonifiëren.

Stap 1: Veeg voorzichtig met een AHA Facial Peel-schijfje over je gezicht en hals. Vermijd hierbij het gebied rondom de ogen. Laat de oplossing niet langer dan 10 minuten op je gezicht zitten.

Stap 2: Veeg voorzichtig met een AHA Facial Peel Neutralizer-schijfje over je gezicht en hals. Gebruik daarna, zonder je huid af te spoelen, een hydraterende crème met een beschermingsfactor van Nu Skin naar keuze.

Houd er rekening mee dat er na het aanbrengen een licht prikkelend gevoel kan optreden. Dit is normaal. Als de irritatie echter aanhoudt, spoel je gezicht dan af met warm water.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Nu Skin 180º AHA Facial Peel and Neutraliser” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *